Loading...
Beginpagina 2018-09-28T11:10:28+00:00

Over het IVO

Onderzoeksinstituut IVO beantwoordt al 28 jaar onderzoeksvragen en adviesvragen rondom leefstijl, verslaving en zorg. Het IVO kijkt over sectorgrenzen heen en slaat bruggen tussen wetenschap, beleid en praktijk. Zo dienen we onze missie: het verwerven en overdragen van wetenschappelijke kennis over leefwijzen, middelengebruik en verslaving, en daaraan gerelateerde maatschappelijke ontwikkelingen.

Ons werk

Ons werk kenmerkt zich door inzet van de combinatie van wetenschappelijke kennis, praktijkkennis en ervaringskennis. Het IVO helpt u graag bij het beantwoorden van onderzoeksvragen, adviesvragen en bij het ontwikkelen van producten. Wij werken samen met u toe naar beknopte, heldere rapportages of andere eindproducten.

Expertise

Het beantwoorden van onderzoeksvragen en adviesvragen rondom leefstijl, verslaving en zorg is onze expertise. De afgelopen jaren heeft het IVO haar kennis bijvoorbeeld kunnen inzetten bij de ontwikkeling van zorgstandaarden, richtlijnen en handreikingen voor de verslavingszorg en GGZ, in nauwe samenwerking met de sector en ervaringsdeskundigen.

Nieuws

Laad meer

Uitgelichte publicaties

Laad meer

Evenementen

FADO-congres 2018

22 november van 08:30 - 17:00