In ons onderzoek bekijken we vaak welke factoren belangrijk zijn bij het bereiken en ondersteunen van mensen in een kwetsbare positie. Onlangs voerden we samen met de Universiteit Maastricht een inhoudsanalyse uit van onze onderzoekspublicaties. Hieruit is een lijst gekomen met factoren die (volgens onze onderzoeksresultaten) belangrijk zijn bij het bereiken en ondersteunen van mensen in een kwetsbare positie. Graag willen we weten welke van deze factoren in de praktijk het belangrijkst zijn bij het ondersteunen van patiƫnten/cliƫnten in een kwetsbare positie.

Werkt u in de zorg of het sociaal domein met mensen in een kwetsbare positie en heeft u meer dan 5 jaar werkervaring? Doe dan mee met onze eenmalige korte vragenlijst. Het invullen kost ongeveer 10 minuten en uw antwoorden worden volledig anoniem verwerkt.

U kunt bijvoorbeeld meedoen als u zorg of ondersteuning biedt aan mensen met een verslaving, mensen die dakloos zijn, vluchtelingen of migranten, mensen met een verstandelijke beperking, mensen met gedragsproblemen, jongeren in de jeugdzorg, mensen in de forensische zorg en/of mensen die in armoede leven. Uw hulp bij dit onderzoek wordt erg op prijs gesteld!