Online symposium ‘Incentives for Smoking Cessation’

Online bijeenkomst

De Universiteit Maastricht en Onderzoeksinstituut IVO organiseren een online symposium over het belonen van stoppen met roken. We presenteren hier nieuwe resultaten van een onderzoek naar stoppen-met-rokeninterventies voor mensen met een lagere sociaaleconomische positie.

#SciCommLunch: Sakina Loukili

Online via Zoom

Het vergroten van de impact van je onderzoek met wetenschapscommunicatie. Hierover gaat de #SciCommLunch. Op dinsdag 20 mei is Sakina Loukili te gast. Volgens haar ligt de focus van wetenschapscommunicatie op het verschijnen in de media.

#SciCommLunch: Casper Albers

Online via Zoom

Het vergroten van de impact van je onderzoek met wetenschapscommunicatie. Hierover gaat de #SciCommLunch. Op 17 juni is Casper Albers te gast. Tijdens deze lunchbijeenkomst vertelt hij hoe je social media het beste kan gebruiken als wetenschapper.

#SciCommLunch: Jeanine Guidry

Online via Zoom

Het vergroten van de impact van je onderzoek met wetenschapscommunicatie. Hierover gaat de #SciCommLunch. Op 15 juli is Jeanine Guidry te gast. Tijdens deze lunchbijeenkomst vertelt zij over misinformatie bij COVID-19 vaccins en de rol van sociale media.

#SciCommLunch: Liesbeth Smit

Online via Zoom

Het vergroten van de impact van je onderzoek met wetenschapscommunicatie. Hierover gaat de #SciCommLunch. Op donderdag 16 september is Liesbeth Smit te gast. Samen met Stephan van Duin helpt ze wetenschappers om hun onderzoek op een duidelijke en creatieve manier te communiceren met websites, e-learning, infographics, presentaties en animatievideo's.

Sex and Gender Differences in Tobacco Control

Online bijeenkomst

In dit gratis online symposium word je bijgepraat over de laatste stand van zaken in de wetenschap met betrekking tot sekse- en genderverschillen in stoppen met roken en tabaksontmoediging, zoals verschillen in de bevorderende en belemmerende factoren voor stoppen met roken en de effectiviteit van populatie-interventies. 

Gratis