Laden Evenementen

Hoe zorg je er voor dat je een diverse groep jongeren bereikt en betrekt in je onderzoek? Kayla Green richt zich tijdens deze #SciCommLunch op inclusief onderzoek doen en daarbij toegankelijk communiceren. Want wat voor de één werkt, werkt misschien niet voor de ander. Meld je aan en praat mee!

Elke maand organiseert het IVO een #SciCommLunch met een andere ‘special guest’ die actief is op het gebied van wetenschapscommunicatie of het toegankelijk maken van onderzoeksresultaten voor een breder publiek dan alleen wetenschappers. Bijvoorbeeld als blogger, podcastmaker, in de media, op social media of presentaties voor het algemeen publiek.

Over Kayla Green

Kayla Green is PhD-student in het Society, Youth, and Neuroscience Connected (SYNC) Lab aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij doet onderzoek naar de relatie tussen hersenontwikkeling en omgevingsfactoren op het welzijn van jongeren. Kayla is mede-oprichter van ‘YoungXperts’, een jongerenplatform rondom wetenschapscommunicatie en jongerenparticipatie. Onlangs ontving zij samen met collega’s een beurs van de NWA om onderzoek te doen naar jongerenparticipatie als uitweg uit de drievoudige crisis. Daarnaast houdt Kayla zich bezig met diversiteit en inclusie in de academische wereld en is ze in 2022 door de Jonge Akademie, de KNAW en NEMO Kennislink geselecteerd als één van de twaalf nieuwe Faces of Science.

Handige links

Aanmelden

Ben jij erbij? Meld je aan via het onderstaande formulier. Je ontvangt uiterlijk een dag voor de #SciCommLunch een link naar de Zoom-meeting voor deelname.