Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Het vergroten van de impact van je onderzoek met wetenschapscommunicatie. Hierover gaat de #SciCommLunch. Op donderdag 21 oktober is Nadine Böke te gast. Tijdens deze online sessie vertelt ze over hoe je media-aandacht voor een onderwerp krijgt. Deze sessie is voor iedereen gratis toegankelijk. Meld je nu aan!

Elke maand organiseert het IVO een #SciCommLunch met een andere ‘special guest’ die actief is op het gebied van wetenschapscommunicatie of het toegankelijk maken van onderzoeksresultaten voor een breder publiek dan alleen wetenschappers. Bijvoorbeeld als blogger, podcastmaker, in de media, op social media of presentaties voor het algemeen publiek.

Over Nadine Böke

Nadine Böke is een bioloog met een passie voor wetenschapscommunicatie. Na zeven jaar als journalist te hebben gewerkt, waaronder op de wetenschapsredactie van de VPRO, is zij in 2014 geswitcht naar een baan als senior adviseur wetenschapscommunicatie aan het Nederlands Kanker Instituut. Sinds 2018 heeft zij diezelfde rol aan de bètafaculteit van de Universiteit van Amsterdam. Ze schrijft pers- en nieuwsberichten over wetenschappelijk onderzoek, organiseert events, geeft trainingen en geeft strategisch advies aan haar directieteam. Ook zit zij in het bestuur van de Nederlandse vakvereniging voor wetenschapsjournalistiek en -communicatie (VWN).

Bekijk ook:

Links naar voorbeelden van door haar gemaakte persberichten:

Aanmelden

Meld je hieronder aan. Je ontvangt uiterlijk een dag voor de #SciCommLunch een link naar de Zoom-meeting voor deelname.