Laden Evenementen

Dieudonnée van de Willige ontwikkelde de Science Communication Incubator, een pilotprogramma voor de Maastrichtse Faculty of Science and Engineering, dat de institutionalisering van wetenschapscommunicatie een stap dichterbij moet brengen. Ze vertelt hier meer over tijdens de maandelijkse #SciCommLunch op donderdag 25 mei. Meld je aan, praat mee en laat je inspireren!

Over Dieudonnée van de Willige

Dieudonnée van de Willige is adviseur wetenschapscommunicatie bij de Faculty of Science and Engineering van de Universiteit Maastricht en bestuurslid van vereniging SciCom NL. Op beide plekken combineert ze haar achtergrond als bètawetenschapper – ze studeerde scheikunde en promoveerde in de moleculaire neurowetenschappen – met haar ervaring in het ondersteunen van communicerende wetenschappers. Sindsdien draait haar werk om één vraag: hoe zorgen we voor een betere samenwerking tussen wetenschappers en communicado’s?

Interessante links

Aanmelden

Aanmelden kan je doen door een mail te sturen naar: natasja.vanderveer@platform31.nl. Je ontvangt dan een link naar de Zoom-meeting voor deelname.

Over #SciCommLunch

Elke maand organiseert het IVO een #SciCommLunch met een andere ‘special guest’ die actief is op het gebied van wetenschapscommunicatie of het toegankelijk maken van onderzoeksresultaten voor een breder publiek dan alleen wetenschappers. Bijvoorbeeld als blogger, podcastmaker, in de media, op social media of presentaties voor het algemeen publiek.