Laden Evenementen

Nieuwsgierigheid en kijken wat voor klanten relevant is, is een van de drijfveren van Hanneke Handringa. Zo heeft zij ook het toepassen van Artificiële Intelligentie voor LinkedIn omarmd. Omdat slimme inzet daarvan het dagelijks leven op LinkedIn efficiënter kan maken. Zonder daarbij het belangrijkste van LinkedIn uit het oog te verliezen: dat het gaat om mensen, en verbinding tussen mensen. Ze vertelt hierover tijdens de #SciCommLunch op 19 oktober. Meld je aan, praat mee en laat je inspireren!

Over Hanneke Andringa

Hanneke Andringa werkte na haar studie economie langere tijd als marketeer bij een uitgeverij en daarna als zelfstandig marketing- en communicatieconsultant, voor organisaties in het hoger onderwijs, bedrijfsleven en wetenschap. LinkedIn is voor Hanneke een uitstekend platform om je kennis te verspreiden, een goed netwerk op te zetten en te onderhouden. En om je bij journalisten te profileren.

Interessante links

Aanmelden

    Over #SciCommLunch

    Elke maand organiseert het IVO een #SciCommLunch met een andere ‘special guest’ die actief is op het gebied van wetenschapscommunicatie of het toegankelijk maken van onderzoeksresultaten voor een breder publiek dan alleen wetenschappers. Bijvoorbeeld als blogger, podcastmaker, in de media, op social media of presentaties voor het algemeen publiek.