#SciCommLunch: Dieudonnée van de Willige

Online via Zoom

Dieudonnée van de Willige ontwikkelde de Science Communication Incubator, een pilotprogramma voor de Maastrichtse Faculty of Science and Engineering, dat de institutionalisering van wetenschapscommunicatie een stap dichterbij moet brengen. Ze vertelt hier meer over tijdens de maandelijkse #SciCommLunch op donderdag 25 mei.

#SciCommLunch: Saskia Duijs

Online via Zoom

Saskia Duijs is universitair docent bij de afdeling Ethiek, Recht en Humaniora van het Amsterdam UMC. De afgelopen jaren werkte ze aan haar proefschrift ‘The Caring Class’ waarbij ze gebruik maakte van photovoice als onderzoeksmethode en als vorm van wetenschapscommunicatie. Ze vertelt hier meer over tijdens de maandelijkse #SciCommLunch op donderdag 15 juni.

#SciCommLunch: Alex Verkade

Online via Zoom

Tijdens deze #SciCommLunch op 21 september spreken we met Alex Verkade over het Nationaal Expertisecentrum Wetenschap & Samenleving, en over de rol die wetenschapscommunicatie speelt op hogescholen. Meld je aan en laat je inspireren!

#SciCommLunch: Hanneke Andringa

Online via Zoom

LinkedIn is voor Hanneke Andringa een uitstekend platform om je kennis te verspreiden, een goed netwerk op te zetten en te onderhouden. En om je bij journalisten te profileren. Daarbij heeft zij het toepassen van Artificiële Intelligentie voor LinkedIn omarmd. Kom hier meer over te weten tijdens de #SciCommLunch op 19 oktober.